Μαθητές του Λυκείου συναντούν τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ολλανδίας 

Μαθητές του Λυκείου συναντούν τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ολλανδίας

Την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, δύο μαθητές του Λυκείου, ο Π. – Π. Νίκου (Α΄ Λυκείου) και η Σ. Παπαπαύλου (Β΄ Λυκείου) είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην εκδήλωση «Επιχειρηματικό Πανεπιστήμιο: Ελληνο – ολλανδική συνεργασία» που διοργανώθηκε από το ΠΑΜΑΚ και το ΑΠΘ όπου συνάντησαν τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ολλανδίας. Οι μαθητές αυτοί επιλέχθηκαν λόγω της συμμετοχής τους στο βραβευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για νέους 14-18 ετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας «Teen Business School».

Η εκδήλωση είχε στο επίκεντρό της τη συνεργασία των δύο χωρών σε καινοτομία και εκπαίδευση για την επιχειρηματικότητα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Οι μαθητές παρακολούθησαν ομιλίες διακεκριμένων προσώπων και συνομίλησαν με τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ολλανδίας για θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και είναι αλληλένδετα με τον τομέα της οικονομίας.

Ήταν μια πρωτόγνωρη και εποικοδομητική εμπειρία, από την οποία αποκόμισαν ποικίλα οφέλη και ήρθαν σε επαφή με νέους μέντορες και συνοδοιπόρους για τη μετέπειτα ακαδημαϊκή πορεία τους.

 

The Mandoulides Schools turns the page...

Skip to content