Επικοινωνία

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικές Φόρμες Επικοινωνίας

Προγραμματισμός ενημερωτικής συνάντησης

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να ζήσετε την εμπειρία της ενημερωτικής συνάντησης στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη με τον πιο απλό, εύχρηστο και πρωτοποριακό τρόπο.

Μέσα από τη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή ενημερωτικής συνάντησης μπορείτε:

  • Να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό.
  • Να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε να συναντήσετε τους αρμόδιους διευθυντές και να τη δεσμεύσετε αποκλειστικά για εσάς.
  • Να λαμβάνετε χρήσιμες υπενθυμίσεις πριν από τη συνάντηση.

Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε πολύτιμο χρόνο και έχετε από εμάς όλη την απαραίτητη ενημέρωση ηλεκτρονικά, χωρίς χαρτί και με φροντίδα για το περιβάλλον.

Προγραμματίστε τώρα τη δική σας ενημερωτική συνάντηση και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών μας, τα ειδικά προγράμματα και τις ακαδημίες μας.

Για να μάθετε περισσότερα και να δείτε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει η εφαρμογή, δημιουργήστε κι εσείς τον δικό σας λογαριασμό και προγραμματίστε τη δική σας ενημερωτική συνάντηση.

Προγραμματισμός συνάντησης

 

Φόρμα επικοινωνίας με τη Γραμματεία

Για επικοινωνία με τη Γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας με τη γραμματεία.

Ηλεκτρονική
Φόρμα Επικοινωνίας
με Γραμματεία