Franchise Mandoulides

Franchise

Το franchise των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη παρέχει καινοτόμο υποστήριξη και τεχνογνωσία που οι δικαιοδόχοι μπορούν να ακολουθήσουν, ώστε να δημιουργήσουν τα σχολεία που επιθυμούν.

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση, το franchise των Εκπαιδευτηρίων είναι βέβαιο πως θα σας βοηθήσει να διακριθείτε επιχειρηματικά.

Το franchising είναι ιδανικό για επιχειρηματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία. Αξιοποιώντας το όνομα και την εμπειρία ενός καταξιωμένου οργανισμού έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σε ένα αναγνωρισμένο επιχειρηματικό μοντέλο, με τη διαρκή καθοδήγηση μια επιτυχημένης εταιρείας, που μπορεί να σας υποστηρίξει σε ένα πλήθος διοικητικών υπηρεσιών, από το μάρκετινγκ ως και τη μηχανοργάνωση και οπουδήποτε προκύψει ανάγκη. Μια έμπειρη ομάδα, με πολύτιμη και πολυετή εμπειρία, θα είναι στη διάθεσή σας, για τη δημιουργία και ανάπτυξη του δικού σας σχολείου.

Επιτυχία με την εγγύηση ενός σημαντικού εμπορικού σήματος

Ξεκινώντας ένα franchise, έχετε ήδη την αναγνώριση του ονόματος μιας ήδη καταξιωμένης εταιρείας. Έτσι, στην πραγματικότητα δεν ξεκινάτε κάτι νέο και αβέβαιο, αλλά συνεχίζετε να επενδύετε σε μία αναγνωρισμένη εταιρεία, που χαίρει της εμπιστοσύνης πολλών πελατών, λόγω του υψηλού επιπέδου παροχών και της πολυετούς εμπειρίας. Είναι γεγονός ότι πάντα θα πρέπει να προωθείτε και να υποστηρίζετε την ανάπτυξη της εταιρείας franchise, όμως ένα καταξιωμένο στον χώρο όνομα αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τις εταιρείες τους στις τοπικές κοινωνίες.  Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα μια άνετης και ποιοτικής ζωής, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα τους προσωπικούς σας στόχους και ωφελώντας, παράλληλα, τις τοπικές, και όχι μόνο, κοινωνίες.

Χαμηλότερο κόστος εκκίνησης

Το franchise είναι οικονομικά αποδοτικότερη επένδυση σε σχέση με μία νέα επιχείρηση που ξεκινά από το μηδέν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το κόστος είναι εκ των προτέρων μικρότερο. Βέβαια, θα πρέπει να υπολογίσετε την αμοιβή δικαιοδόχου, το επενδυτικό κεφάλαιο και το κεφάλαιο κίνησης.

Ευκολότερη χρηματοδότηση

Η χρηματοδότηση μέσω δανείων είναι ευκολότερη, καθώς οι τράπεζες πιο συχνά επενδύουν σε ένα γνωστό franchise. Συχνά οι τράπεζες δεν αναλαμβάνουν το ρίσκο της χρηματοδότησης μιας μικρής εταιρείας. Μία όμως καταξιωμένη franchise εταιρεία αποτελεί ασφαλέστερη επένδυση για όλους.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ιδιοκτησίας ενός σχολείου αφορά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης ασχολείται με ένα επάγγελμα που εργοδότης είναι ο ίδιος χωρίς να είναι υπόλογος σε κανέναν άλλο. Επιπλέον έχει ένα λαμπρά υποσχόμενο μέλλον, με πολύ ικανοποιητικές απολαβές, που ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο μισθό.

Καθώς στις περισσότερες οικογένειες εργάζονται και οι δυο γονείς, οι απαιτήσεις για ποιοτική φροντίδα των παιδιών αυξάνονται συνεχώς. Συνεπώς, μία εταιρεία franchise για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι αφενός ανθεκτική στην ύφεση και αφετέρου μπορεί να ευαισθητοποιήσει έναν επενδυτή, αφού δραστηριοποιείται σε έναν ευαίσθητο χώρο, όπως αυτός της εκπαίδευσης.

Η επένδυση στον χώρο της εκπαίδευσης είναι εξαιρετικά αποδοτική, ιδιαίτερα με την υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, ενός ελληνικού σχολείου με ευρωπαϊκή διάσταση και οικουμενικό προσανατολισμό. Τα Εκπαιδευτήρια θα παράσχουν πολύτιμες συμβουλές, για να γίνει πιο εύκολο το ξεκίνημα του νέου σας σχολείου, για να μπουν σωστές και στέρεες βάσεις στην ανάπτυξη του παιδιού. Για να γίνει η μάθηση για τους μικρούς μαθητές μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία.

Επίτευξη στόχων

Εξετάστε πώς η επαγγελματική μας προσφορά και οι προτεινόμενες λύσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας μπορούν να υποστηρίξουν τους επενδυτικούς σας στόχους. Στόχος του προγράμματος franchise στην εκπαίδευση είναι να παράσχει στους δικαιοδόχους μια σταθερή δομή υποστήριξης, που θα διασφαλίζει τη συνέπεια του πρωτοποριακού προγράμματος και της παροχής υπηρεσιών στους πελάτες και, παράλληλα, θα προσφέρει την κατάλληλη καθοδήγηση, ώστε οι δικαιοδόχοι να κατακτούν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Ιδρύοντας ένα σχολείο με το πρόγραμμα franchise εξασφαλίζετε χρόνο, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Αν θέλετε να έχετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας ή να κάνετε τα ταξίδια που έχετε ονειρευτεί, η πρότασή μας σάς επιτρέπει να διευθύνετε την επιχείρησή σας και να αναπτύξετε σχέσεις ζωής, ενώ ο διευθυντής σας που θα έχει προϋπηρεσία στην προσχολική εκπαίδευση και θα είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα σπουδών, τον προγραμματισμό και την εξέλιξη των εκπαιδευτικών θα ενεργεί υπό την επίβλεψη και την καθοδήγησή σας. Η δημιουργία ενός σχολείου μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τόσο τους επαγγελματικούς όσο και τους προσωπικούς σας στόχους.

 

Το διευρυμένο και εμπλουτισμένο με καινοτόμες δράσεις πρόγραμμα σπουδών καθιστά τα Εκπαιδευτήρια μία ιδανική ευκαιρία franchise στον χώρο της εκπαίδευσης. 

Στον Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγείο τίθενται οι βάσεις της ολοκληρωμένης ανάπτυξης του παιδιού. Οι μαθητές ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και αναπτύσσουν τις ικανότητές τους, συνδυάζοντας τη μάθηση με το δημιουργικό παιχνίδι. Εκπαιδευμένο προσωπικό βοηθά τα νήπια να αναπτύξουν ισόρροπα όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς τους, εφαρμόζοντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, μέσα σ’ ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον γεμάτο ασφάλεια, χαρά, αγάπη και δημιουργία.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει εξοικείωση με την ψηφιακή εκπαίδευση, ξένες γλώσσες, δημιουργική απασχόληση, ομίλους, STREAM δραστηριότητες, πρωτοποριακά προγράμματα, προγράμματα λόγου, προγράμματα γραμμάτων και τεχνών, περιβαλλοντικά προγράμματα και αθλητισμό.

 

Πλεονεκτήματα των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη

Συνεργαζόμαστε μαζί με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες σχολείων, για να στηρίξουμε τα σχέδιά τους και να κάνουμε τις εκπαιδευτικές τους φιλοδοξίες πραγματικότητα.

Φανταζόμαστε ξανά την εκπαίδευση!

Βοηθάμε τους συνεργάτες μας να δημιουργήσουν εκπαιδευτικά μοντέλα και να προετοιμάσουν τους μαθητές τους για το μέλλον.

Με το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και την ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα θέτουμε σε προτεραιότητα τον μαθητή και αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις στον χώρο της εκπαίδευσης.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να πραγματοποιήσει τον δικό του σχεδιασμό και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

Μαζί σχεδιάζουμε επαγγελματικούς δρόμους μάθησης, προσαρμοσμένους στις ανάγκες του καθενός, που διασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα, με επίκεντρο πάντα τον μαθητή. Παράλληλα δημιουργούμε ευνοϊκές συνθήκες που οδηγούν στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε το όραμά σας και να το υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιστορία των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη - 40+ χρόνια στην εκπαίδευση

Στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη από την ώρα του θεμέλιου λίθου οι μαθητές μαθαίνουν να συμμετέχουν ενεργά και με ελεύθερο πνεύμα στη μαθησιακή διαδικασία. Η ευθύνη και ο σεβασμός προς τους άλλους και το ισχυρό εκπαιδευτικό ήθος χαρακτηρίζουν την πορεία του σχολείου. Η αναζήτηση της αριστείας και της καινοτομίας στην εκπαίδευση, σε συνδυασμό με την αγάπη για το παιδί καθορίζουν την ταυτότητα των Εκπαιδευτηρίων.

Προσφέρουμε το καλύτερο στους μαθητές μας, ώστε να γίνουν δυναμικοί και αφοσιωμένοι πολίτες, πρωταγωνιστές του σήμερα και του αύριο.

Σημαντικοί σταθμοί
 • 1978: Ιδρύεται το Νηπιαγωγείο - Δημοτικό.
 • 1991: Ιδρύεται το Γυμνάσιο - Λύκειο.
 • 2002: Ιδρύεται το 2ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο.
 • 2002: Ιδρύεται το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο.
 • 2007: Ιδρύεται ο Παιδικός Σταθμός.

Η πολυετής εμπειρία όλου του προσωπικού και οι εξαιρετικές επιτυχίες των μαθητών μας σε όλες τις βαθμίδες δημιουργούν ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας όσον αφορά το έργο μας. Μαθητές μας έχουν κατακτήσει 43 φορές τις τρεις πρώτες θέσεις σε διεθνείς σχολικούς διαγωνισμούς, Ολυμπιάδες και Βαλκανιάδες. Τα Εκπαιδευτήρια έχουν επιλεγεί από τη Microsoft ως Mirosoft Showcase School, ένα από τρία εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, για 5 συνεχόμενα χρόνια. Η διάκριση αυτή για τα Εκπαιδευτήρια αποτελεί αναγνώριση των καινοτόμων δράσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια, με έμφαση στη χρήση των νέων τεχνολογιών τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη διοίκηση.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί για τα Εκπαιδευτήρια είναι πως πρόκειται για ένα σχολείο που συνδυάζει την ποιότητα στην εκπαίδευση παράλληλα με τις αξίες που προάγει η διαρκής ενασχόληση με τις τέχνες και τον αθλητισμό. Η ώθηση που δίνεται για την ενασχόληση με τους παραπάνω τομείς οδήγησε σε διακρίσεις που κοσμούν την πορεία του σχολείου εδώ και 40 χρόνια. Επιπλέον, οι καινοτομίες και τα πρωτοποριακά προγράμματα με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών αποτελούν εγγύηση για την πρόοδο και τη στροφή προς το μέλλον.

Franchise

Κόστος Franchise & Απαιτήσεις Επένδυσης

Απαιτήσεις επένδυσης

Το ύψος της επένδυσης εξαρτάται από την τοποθεσία του franchise σχολείου.

Πώς να ξεκινήσετε ένα σχολείο με το πρόγραμμα franchise των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη

Αφού εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης δικαιοδόχου, ένας διευθυντής, υπεύθυνος για την ανάπτυξη εταιρειών franchise, θα επικοινωνήσει μαζί σας, ώστε να ενημερωθείτε για την ενδεχόμενη συνεργασία και παράλληλα να επιλύσει οποιαδήποτε απορία σας.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η εξής διαδικασία:

 1. Αρχικά, θα λάβετε ένα email μέσω του οποίου θα πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική αίτησή σας. Στην αίτηση θα σας ζητηθούν πληροφορίες σχετικές με το ιστορικό εργασίας σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
 2. Κατόπιν, θα συναντηθείτε με τον διευθυντή ανάπτυξης εταιρειών franchise ο οποίος, αφού σας παραδώσει το Έγγραφο Κοινοποίησης Σύμβασης Franchise, θα σας εξηγήσει λεπτομερώς τη διαδικασία ίδρυσης της εταιρείας και θα συζητήσετε την υποστήριξη που σας προσφέρουμε, απαντώντας στις όποιες ερωτήσεις σας.
 3. Στη συνέχεια, μόλις θα έχετε ολοκληρώσει την ενδελεχή διερεύνησή σας, θα σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε την Ημέρα Γνωριμίας με την Ομάδα μας, η οποία δραστηριοποιείται στην εταιρική μας έδρα στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν, όταν αποφασίσετε να γίνεται δικαιοδόχοι.
 4. Όταν, λοιπόν, είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να προχωρήσετε, θα σας δοθεί άδεια, για να εκκινήσετε επιχείρηση franchise των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη.
 5. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ίδρυσης και οργάνωσης, θα ολοκληρώσετε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων ηλεκτρονικά, αλλά και στην έδρα της επιχείρησής μας, ώστε να προετοιμαστείτε για τη λειτουργία της εταιρείας δικαιόχρησης.
 6. Τέλος, μόλις ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για το άνοιγμα του σχολείου σας!
Επιλογή τοποθεσίας

Υπάρχουν ορισμένες απαραίτητες προϋποθέσεις που θέτει και το Υπουργείο αλλά και εμείς σχετικά με τις κτιριακές εγκαταστάσεις που πρέπει να τηρηθούν. Η κτηματομεσιτική ομάδα μας είναι σε θέση να εργαστεί μαζί σας για την εύρεση και την επιλογή της καταλληλότερης τοποθεσίας για την κατασκευή του κτιρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε στη διάθεσή μας δεδομένα και στατιστικές αναλύσεις για την εύρεση κατάλληλων τοποθεσιών για την κατασκευή Σχολείων franchise.

Οι παρακάτω τοπογραφικές προδιαγραφές είναι επιθυμητές για την τοποθεσία του παιδικού σταθμού:

 • Τοποθεσίες που βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές, σε γειτονιές με επιχειρήσεις, γραφεία ή εταιρικές εγκαταστάσεις και σε περιοχές κοντά σε εμπορικά κέντρα.
 • Τοποθεσίες που βρίσκονται κοντά σε δημοτικά σχολεία που λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν στο άμεσο μέλλον.
 • Τοποθεσίες κοντά σε συγκροτήματα μονοκατοικιών ή σε ήδη υπάρχουσες κατοικίες με υψηλή μεταπωλητική αξία.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε δικαιοδόχος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες στην ακόλουθη φόρμα αίτησης.

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ