Ας θυμηθούμε τι έκαναν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων τον Ιούνο του 2019.
   
ΙΟΥΝΙΟΣ 2019
40 χρόνια Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη - Οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων τίμησαν τους αγαπημένους δασκάλους τους
 
 
 
Σε κλίμα συγκίνησης, νοσταλγίας αλλά και χαράς πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του σχολείου από τον αείμνηστο φιλόλογο και παιδαγωγό Ευάγγελο Μαντουλίδη.
 
Περισσότερα...
 
 
Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ
 
 
Υψηλές Βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019
 
 
 
Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη πέτυχαν και φέτος υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 και θα εισαχθούν σε σχολές υψηλής ζήτησης.
 
Περισσότερα...
 
2η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας η αγωνιστική ομάδα M-RAST των Εκπαιδευτηρίων
 
Ως μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου αναδείχτηκε η αγωνιστική ομάδα M-RAST (Mandoulides - Robotics And Space Team) των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη.
 
Περισσότερα...
2 Μετάλλια στην 23η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων
 
Η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Μ. Κωνσταντινίδου (Γ΄ Γυμνασίου) και ο μαθητής Κ. Κωνσταντινίδης (Β΄ Γυμνασίου) κατέκτησαν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στην 23η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.
 
Περισσότερα...
Η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Ν. Κωνσταντινίδου στην Ολυμπιάδα Βιολογίας
 
Η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Ν. Κωνσταντινίδου (Β΄ Λυκείου) θα συμμετάσχει φέτος στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας.
 
Περισσότερα...
Αποτελέσματα Εξετάσεων Υποτροφιών Ενδιάμεσων Τάξεων 2019 - 2020
 
Oι εξετάσεις των υποτροφιών Ενδιάμεσων Τάξεων του Σχολικού Έτους 2019 - 2020 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Στις εξετάσεις συμμετείχαν μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, καθώς και άλλων σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών.
 
Περισσότερα...
 
 
 
 
 
 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο   -   Λ Υ Κ Ε Ι Ο
 
Τελετή Αποφοίτησης Γ' Λυκείου 2019
 
 
 
Σε κλίμα συγκίνησης και γιορτής πραγματοποιήθηκε η φετινή Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου - Λυκείου. Η εκδήλωση περιλάμβανε μουσική, χορό, προβολή «στιγμών» της σχολικής ζωής, ομιλίες και βραβεύσεις.
 
Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ "Education for heritage, heritage for education" - Ισπανία
 
H τρίτη συνάντηση επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στο Torremolinos της Ισπανίας, από τις 6 έως τις 12 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ "Education for heritage, heritage for education".
 
Περισσότερα...
Συναυλία της Ορχήστρας και της Χορωδίας στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
 
Το μικτό μουσικό σύνολο «Ηχοχρώματα» των Εκπαιδευτηρίων και η παιδική - νεανική χορωδία «Μελισσάνθη» του Δήμου Αλεξάνδρειας συμμετείχε, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 στην επετειακή εκδήλωση 20 χρόνων λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
 
Περισσότερα...
2ο Θερινό Σχολείο ΠΑΝΕΚΦΕ (EUSO) - ΕΚΦΕ Νέας Ιωνίας "Δημόκριτος", Αθήνα
 
Οι μαθητές της Β΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Ο. Βλαχονάσιος, Α. - Ρ. Σπυροπούλου και Μ. Παπαγιάννη, οι οποίοι συμμετείχαν στους διαγωνισμούς EUSO κατά το σχολικό έτος 2018 - 2019, πήραν μέρος στο 2ο Θερινό Σχολείο της Πανελλήνιας Ένωσης Υπεύθυνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών ΠΑΝΕΚΦΕ
 
Περισσότερα...
Εθελοντική αιμοδοσία εργαζομένων και γονέων των Εκπαιδευτηρίων
 
Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτηρίων, εθελοντική αιμοδοσία εργαζομένων και γονέων των Εκπαιδευτηρίων.
 
Περισσότερα...
 
 
 
Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο
 
 
Αποφοίτηση ΣΤ' Δημοτικού
 
 
 

Τους απόφοιτους της ΣΤ’ Δημοτικού 2019 των Εκπαιδευτηρίων απολαύσαμε τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 στην τελετή για την Αποφοίτηση ΣΤ' Δημοτικού.
 
Περισσότερα...
 
Λήξη του Mandoulides All Star Basketball Camp
 
Ένα απόλυτα επιτυχημένο Mandoulides All Star Basketball Camp ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 29 Ιουνίου. Το Camp των Εκπαιδευτηρίων πραγματοποιήθηκε σε δύο περιόδους με την οργάνωση και την εποπτεία του «δασκάλου» καλαθοσφαίρισης κ. Δημήτρη Νικολαΐδη.
 
Περισσότερα...
Λήξη του Mandoulides English and Adventure Camp
 
Στις 17 Ιουνίου ξεκίνησε το English and Adventure Camp με δύο εβδομάδες γεμάτες διασκέδαση, χορό, εκδρομές, μαγειρική, αναρρίχηση, κολύμπι, πεζοπορία αλλά και πολλές γνώσεις σχετικά με το διάστημα!
 
Περισσότερα...
Λήξη του Mandoulides Soccer Camp
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο πλέον Mandoulides Soccer Camp των Εκπαιδευτηρίων. Στο camp, που πραγματοποιήθηκε στα κλειστά γήπεδα Τζιόλας και διήρκησε έξι ημέρες , συμμετείχαν 101 μαθητές από όλη την πόλη.
 
Περισσότερα...
Τελετή Λήξης Ακαδημίας Κολύμβησης
 
Την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 η Ακαδημία Κολύμβησης των Εκπαιδευτηρίων ολοκλήρωσε τη δράση της για τη φετινή χρονιά με την Τελετή Λήξης, που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητικό Κέντρο Star Pool Center.
 
Περισσότερα...
Τελετή Λήξης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης
 
Μέσα σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης για τη φετινή πορεία πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Λήξης των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης την Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Γ/Λ των Εκπαιδευτηρίων.
 
Περισσότερα...
Εξετάσεις Ζωνών και Τελετή Λήξης Ακαδημίας Tae Kwon Do
 
Με απόλυτη επιτυχία, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του κορυφαίου Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do Αλέξανδρου Νικολαΐδη ολοκλήρωσε φέτος τη δράση της η Ακαδημία των Εκπαιδευτηρίων.
 
Περισσότερα...
Τελετή Λήξης Ακαδημίας Πετοσφαίρισης
 
Την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης της Ακαδημίας της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης με συμμετοχή όλων των αθλητριών, των προπονητών, γονέων και φίλων της Ακαδημίας.
 
Περισσότερα...
Η θεατρική ομάδα «Redicolo, puppet group» στα Εκπαιδευτήρια
 
Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μαθητές της Β΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων, παρακολουθώντας τη θεατρική παράσταση « Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι».
 
Περισσότερα...
Μαθήματα μέσω Skype για την Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού
 
Ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των τροφίμων και της άγριας φύσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μέσω του προγράμματος Skype-Virtual Field Trips, που ετοιμάστηκε από τη WWF σε συνεργασία με τη Microsoft.
 
Περισσότερα...
Τελετή λήξης προγράμματος «Mission X: Train like an astronaut»
 
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα «Mission X - Train like an astronaut».
 
Περισσότερα...
Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό». Τελετή βράβευσης
 
Την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 στον χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού κέντρου των Εκπαιδευτηρίων έγινε η βράβευση των μαθητών από τις τάξεις Β’ Δημοτικού έως Β’ Γυμνασίου που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Καγκουρό».
 
Περισσότερα...
"Mystery Skype" για τους μαθητές της Δ΄ Δημοτικού - Bilingual
 
Οι μαθητές της Δ΄ Δημοτικού - Bilingual των Εκπαιδευτηρίων αποχαιρέτησαν το μάθημα των Αγγλικών, συνομιλώντας με μαθητές από την Ολλανδία μέσω skype.
 
Περισσότερα...
Παρουσίαση βιβλίου στη Σχολή Τυφλών
 
Η δασκάλα των Εκπαιδευτηρίων Αικατερίνη Συμεωνίδου παρουσίασε το απτικό βιβλίο που δημιούργησε στην Τελετή Λήξης του 3oυ Summer Camp "Betty's eye" του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, παραρτήματος Θεσσαλονίκης.
 
Περισσότερα...
 
 
Π Α Ι Δ Ι Κ Ο Σ   Σ Τ Α Θ Μ Ο Σ   -   Ν Η Π Ι Α Γ Ω Γ Ε Ι Ο
Καλοκαιρινή γιορτή Παιδικού Σταθμού «S.O.S. Χάθηκε το καλοκαίρι!»
 
 
 
Όλες οι δασκάλες και οι μαθητές του Παιδικού Σταθμού υποδέχτηκαν γονείς, συγγενείς και φίλους στην καλοκαιρινή τους γιορτή, οι οποίοι τους βοήθησαν στην αναζήτηση του χαμένου καλοκαιριού! Η συμμετοχή σας και το χειροκρότημά τους ενίσχυσαν σημαντικά την προσπάθεια των μικρών μας μαθητών.
 
Περισσότερα...
 
Τα Beatles στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δάσος: Το πράσινο εργοστάσιο»
 
Με αφορμή τη θεματική ενότητα «Περιβάλλον», οι μαθητές των Beatles είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη ζωή στο δάσος με έναν διαφορετικό, πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο, συμμετέχοντας στο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δάσος: Το Πράσινο Εργοστάσιο», που οργανώθηκε από την επιστημονική ομάδα Μικροί Ήρωες.
 
Περισσότερα...
Επίσκεψη των Νηπίων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
 
Τα Νήπια των Εκπαιδευτηρίων, με αφορμή τη θεματική ενότητα «Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια», επισκέφθηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καλαμαριάς.
 
Περισσότερα...
 
 
 
S a v e  t h e  D a t e
 
 
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου - Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019
 
 
 
 

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
 
 
© 2019 Εκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη