5η διαδικτυακή συνάντηση του προγράμματος ErasmusKA229

5η διαδικτυακή συνάντηση του προγράμματος ErasmusKA229

Η 5η διαδικτυακή συνάντηση του προγράμματος ErasmusKA229, με τίτλο «Education for heritage, heritage for education», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την περίοδο 31 Μαΐου – 4 Ιουνίου 2021.

250 μαθητές και καθηγητές από την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και την Ελλάδα παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τις διαδικτυακές ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ωνάση, στη Βίλα Καπαντζή του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας, στο Μουσείο Οίνου του κτήματος Γεροβασιλείου και στο ζαχαροπλαστείο «Αβέρωφ».

Συμμετείχαν σε διαδικτυακά εργαστήρια μοντάζ και δημιουργίας padlet, ενώ παρουσίασαν ζωντανά τις εργασίες τους για τον πολιτισμό της χώρας τους.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με σύντομους χαιρετισμούς από τη Διευθύντρια του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων, κ. Φ. Μπαθρέλλου και τους προξένους στη Θεσσαλονίκη της Πορτογαλίας και της Τουρκίας, ενώ συμμετείχε και το Γυμνάσιο – Λύκειο Ολύμπου Καρπάθου, που χόρεψε ζωντανά από την κεντρική πλατεία του χωριού.

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη αλλάζουν σελίδα…

Μετάβαση στο περιεχόμενο