Ομάδες

Οι ομάδες μας

Ο μεγάλος στόχος και το όραμα του Ευάγγελου Μαντουλίδη ήταν η οργάνωση των τμημάτων υποδομής (Μίνι – Προπαιδικό – Παιδικό – Εφηβικό). Καθηγητής φιλόλογος ο ίδιος πίστευε ότι τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό και ιδιαίτερα από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης αποκτούν πολύ ισχυρά εφόδια για την ανάπτυξή τους (πνευματική, σωματική, κοινωνική, επαγγελματική). 

Με μεθοδική δουλειά, υπομονή και επιμονή και με γνώμονα πάντα τον καθαρό και τίμιο αγώνα τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν δικαιώνοντας τον ίδιο, αλλά και τους άξιους συνεργάτες του.
Ομάδα

Τένις

Ακαδημία Τένις Η Ακαδημία Τένις των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, έχοντας ...
Ομάδα

Tae Kwon Do

Ακαδημία Tae Kwon Do Tae Τεχνικές ποδιών Kwon Τεχνικές χεριών ...
Ομάδα

Ποδόσφαιρο

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Στόχος της Ακαδημίας είναι να μυήσουμε τα παιδιά ...
Ομάδα

Κολύμβηση

Ακαδημία Κολύμβησης Η Ακαδημία Κολύμβησης  των Εκπαιδευτηρίων λειτουργεί στην υπερσύγχρονη ...
Ομάδα

Καλαθοσφαίριση

Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Στόχος της ΜΒΑ, η οποία ιδρύθηκε το 1994, ...
Ομάδα

Βόλεϊ

Ακαδημία Βόλεϊ Κύριος στόχος της Ακαδημίας Βόλεϊ είναι μέσα από ...

To Σωματείο

Το Σωματείο «Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ευάγγελος Μαντουλίδης» ιδρύθηκε το 1970 με την επωνυμία ΜΑΣ Ιπποκράτης. 

Το 1989 αναλαμβάνει τη χορηγία της ομάδας ο Ευάγγελος Μαντουλίδης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων. Η Ανδρική Ομάδα καλαθοσφαίρισης τότε αγωνιζόταν στην Ε΄ κατηγορία ΕΚΑΣΘ. Το 1992 αναλαμβάνει τη Διοίκηση του Συλλόγου ο Ευάγγελος Μαντουλίδης και η επωνυμία της ομάδας αλλάζει και γίνεται ΜΑΣ Μαντουλίδης – Ιπποκράτης και το 2002 ΜΑΣ Μαντουλίδης.

Η συμβολή του Ευάγγελου Μαντουλίδη από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Συλλόγου ήταν πολύ μεγάλη. Η Ανδρική Ομάδα κάθε χρόνο ανεβαίνει κατηγορία. Το 1994 αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄ Κατηγορία ΕΚΑΣΘ. Το 1995 ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Από τότε μέχρι σήμερα αγωνίζεται σε εθνικές κατηγορίες (Β΄- Γ΄ Εθνική).

Τρεις φορές αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Γ΄ Εθνικής (1998, 2002, 2009). Το 2015 παίρνει το όνομα του Ευάγγελου Μαντουλίδη τιμής ένεκεν και μετονομάζεται σε «Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ευάγγελος Μαντουλίδης».

Οι Διακρήσεις μας

Οι μεγάλες επιτυχίες των τμημάτων υποδομής του «Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Ευάγγελος Μαντουλίδης» σε πανελλήνιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια (δύο πρωταθλήματα εφήβων και επτά παίδων), καθώς και η ποιοτική δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο, με αποτέλεσμα την ανάδειξη πλειάδας παικτών που αγωνίζονται σε εθνικές ομάδες, ομάδες Α1 και Euroleague, αποτελούν ρεκόρ σε συλλογικό επίπεδο που δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον.

Ιστορική Αναδρομή

Το Σωματείο «Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ευάγγελος Μαντουλίδης» ιδρύθηκε το 1970 με την επωνυμία ΜΑΣ Ιπποκράτης. Το 1989 αναλαμβάνει τη χορηγία της ομάδας ο Ευάγγελος Μαντουλίδης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων. Η Ανδρική Ομάδα καλαθοσφαίρισης τότε αγωνιζόταν στην Ε΄ κατηγορία ΕΚΑΣΘ. Το 1992 αναλαμβάνει τη Διοίκηση του Συλλόγου ο Ευάγγελος Μαντουλίδης και η επωνυμία της ομάδας αλλάζει και γίνεται ΜΑΣ Μαντουλίδης – Ιπποκράτης και το 2002 ΜΑΣ Μαντουλίδης. 


Η συμβολή του Ευάγγελου Μαντουλίδη από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Συλλόγου ήταν πολύ μεγάλη. Η Ανδρική Ομάδα κάθε χρόνο ανεβαίνει κατηγορία. Το 1994 αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄ Κατηγορία ΕΚΑΣΘ. Το 1995 ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Από τότε μέχρι σήμερα αγωνίζεται σε εθνικές κατηγορίες (Β΄- Γ΄ Εθνική). Τρεις φορές αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Γ΄ Εθνικής (1998, 2002, 2009). Το 2015 παίρνει το όνομα του Ευάγγελου Μαντουλίδη τιμής ένεκεν και μετονομάζεται σε «Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ευάγγελος Μαντουλίδης».

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη αλλάζουν σελίδα…

Μετάβαση στο περιεχόμενο