Συμμετοχή μαθήτριας στο 10ο Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Η μαθήτρια Ν. Φεσατίδου (Ε΄ Δημοτικού) εκπροσώπησε το σχολείο μας στο 10ο Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που πραγματοποιήθηκε στις 13 - 18 Απριλίου. - Festival of Digital Creation

Συμμετοχή μαθήτριας στο 10ο Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Η μαθήτρια Ν. Φεσατίδου (Ε΄ Δημοτικού) εκπροσώπησε το σχολείο μας στο 10ο Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που πραγματοποιήθηκε στις 13 – 18 Απριλίου. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τις Περιφερειακές Δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα Εκπαιδευτήριά μας συμμετείχαν στον κόμβο του Ηρακλείου, εκπροσωπούμενα από τη μαθήτριά μας, η οποία δημιούργησε ένα παιχνίδι στην εφαρμογή Kodu Game Lab, με τίτλο «Ένα βήμα στο διάστημα».

Η συμμετοχή της στο φεστιβάλ είναι μία σαφέστατη απόδειξη ότι με τη θέληση μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Από τη Θεσσαλονίκη βρεθήκαμε στο Ηράκλειο και το έργο της παρουσιάστηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τη μαθήτριά μας για τη χαρά που μας έδωσε και της ευχόμαστε να συνεχίσει να δημιουργεί με πολλές επιτυχίες!

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη αλλάζουν σελίδα…

Μετάβαση στο περιεχόμενο