Το Μεικτό Μουσικό Σύνολο «Ηχοχρώματα» της Χορωδίας και της Ορχήστρας των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη πλαισίωσε μουσικά την 4η Πολιτιστική Ψυχοθεραπεία της «ΣύΖευξης» στο Βασιλικό Θέατρο. Η εκδήλωση είχε τον τίτλο: «Στην Πολυθρόνα με την Εύχαρις : …και μια Συγγνώμη…» και επίτιμο προσκεκλημένο τον Μάριο Φραγκούλη.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Επιστήμης, Τέχνης και Οικογένειας «Σύζευξη». Ήταν μια ακόμη «Ανοιχτή Συνεδρία επί σκηνής», ένα πολιτιστικό και ψυχοθεραπευτικό ταξίδι στις συγγνώμες που (δεν) ειπώθηκαν και σε όσες δεν ακούστηκαν.
Στην πολυθρόνα με την Εύχαρις κάθισε ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος με δύναμη ψυχής μοιράστηκε τις δικές του εμπειρίες Συγγνώμης. Στο τέλος ένα κατάμεστο Βασιλικό Θέατρο χειροκρότησε όρθιο συγκινημένο, τιμώντας όχι μόνο τον καλλιτέχνη, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο οποίος τόνισε τη σημασία του έργου της ΣύΖευξης για τον Ψυχικό Εγγραματισμό.
συλλογή φωτογραφιών