Διαδικτυακοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων

Μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχαν στους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου και το ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου το Σάββατο, 23  και την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου. - Rhetoric Art Games

Διαδικτυακοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων

Μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχαν στους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου και το ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου το Σάββατο, 23  και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου.

Στην κατάταξη του Προτρεπτικού Λόγου ο Σ. – Θ. Σπυρόπουλος (Α΄ Λυκείου) κατέλαβε την 1η θέση και συμμετείχε στον τελικό, ο Δ. Καραβασίλης (Α΄ Λυκείου) την 6η θέση και ο Χ. Ζερδελής (Α΄Λυκείου) την 9η θέση.

Στο αγώνισμα των Διττών Λόγων η Ν. Αγγελοπούλου(Β΄ Λυκείου) αναδείχθηκε 5η καλύτερη ομιλήτρια και ο Δ. Καραβασίλης (Α΄ Λυκείου) 6ος καλύτερος ομιλητής.

Το σχολείο μας συμμετείχε με τους μαθητές: Ν. Αγγελοπούλου, Χ. Ζερδελή, Δ. Καραβασίλη, Π. Κατσιούλα, Α. Παπαδόπουλο, Ι. Στρυβάκη και Σ. – Θ. Σπυρόπουλο.

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη αλλάζουν σελίδα…

Μετάβαση στο περιεχόμενο