Τιμήθηκε με τα εξής βραβεία: 

  • «Junior Investigator» (American Psychiatric Association). 
  • «Leadership Development for Physicians and Scientists» (Harvard). 
  • «MFK Fisher Award for Innovation». 
  • Διευθύνει την πρώτη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Διατροφικής Ψυχιατρικής στις ΗΠΑ 
  • Διευθύνει την Κλινική Διατροφικής Ψυχιατρικής και Τρόπου Ζωής στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης (MGH) 

Ινδή διατροφολόγος ψυχίατρος, Διευθύντρια Ψυχιατρικής Διατροφής και Τρόπου Ζωής στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Διδάσκει στο τμήμα ψυχιατρικής του Harvard University. Επιπρόσθετα, είναι επαγγελματίας σεφ που αποφοίτησε με βραβείο της σχολής μαγειρικής, έχοντας εξειδίκευση στη Διατροφή. Ασχολείται ιδιαίτερα με τη διατροφική ψυχιατρική. Θεωρείται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως πρωτοπόρος στον τομέα της διατροφικής ψυχιατρικής, έχοντας ιδρύσει την πρώτη κλινική υπηρεσία στις ΗΠΑ σε αυτόν τον τομέα, την οποία και διευθύνει. Θεωρήθηκε ως Mood Food Expert του Harvard. Έγραψε βιβλίο που έγινε best seller, με τίτλο «This Is Your Brain On Food». Το βιβλίο της ασχολείται με το πώς η τροφή συμβάλλει στην ψυχική μας υγεία, αποφεύγοντας ψυχικές διαταραχές, όπως το στρες και η κατάθλιψη.

Skip to content