«Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο» από την Α΄Δημοτικού

Οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες της Α΄Δημοτικού αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά με μια αναδρομή στα βιώματα, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της πρώτης τους χρονιάς στο Δημοτικό.

Με αυθορμητισμό, ενθουσιασμό και φαντασία παρουσίασαν τη γιορτή τους με τίτλο «Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο» στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων. Η γιορτή βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίας Παπαγιάννη, ένα βιβλίο για την αγάπη, τη φιλία και τη συνεργασία, καθώς και για τις ξεχωριστές στιγμές της σχολικής ζωής. Στη διάρκεια της γιορτής τα παιδιά τραγούδησαν αγαπημένα τους τραγούδια, χόρεψαν και έστειλαν ποικίλα μηνύματα, συγκινώντας μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση άνοιξε το χορευτικό σχήμα της ομάδας Cheerleading των Εκπαιδευτηρίων. Η βραδιά έκλεισε με μια γλυκιά ευχή για ένα ξέγνοιαστο και αξέχαστο καλοκαίρι!

 

Συλλογή φωτογραφιών

Skip to content