Εξαιρετικές διακρίσεις στον 6ο Διαγωνισμό Εκφραστικής - Θεατρικής Ανάγνωσης στα γαλλικά

Οι 8 μαθητές των Εκπαιδευτηρίων, 5 κορίτσια και 3 αγόρια μαζί με τις 3 δασκάλες τους, στέκονται όρθιοι στα σκαλιά της εισόδου και χαμογελάνε

Εξαιρετικές διακρίσεις απέσπασαν οι μαθητές του Γυμνασίου των Eκπαιδευτηρίων στον 6o Διαγωνισμό Εκφραστικής - Θεατρικής Ανάγνωσης στα γαλλικά, που πραγματοποιήθηκε στην Ελληνογαλλική σχολή Καλαμαρί, το Σάββατο 13 Απριλίου.

Στη  διοργάνωση  συμμετείχαν  μαθητές από ιδιωτικά και δημόσια σχολεία από την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία (από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Λάρισας, Σερρών και Χαλκιδικής), όπως η Αδαμάντιος Σχολή, τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, τα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, η Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί, το κολέγιο Ανατόλια, το κολέγιο Δελασάλ, το Πειραματικό Γυμνάσιο ΠΑΜΑΚ και άλλα.

Οι μαθητές μας διαγωνίστηκαν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες στο αγώνισμα της Εκφραστικής Ανάγνωσης και σε μία ηλικιακή κατηγορία στο αγώνισμα της Θεατρικής Ανάγνωσης και απέσπασαν συνολικά 4 βραβεία.

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

1η κατηγορία (ΣΤ΄ Δημοτικού - Α΄ Γυμνασίου)

2η θέση : Χ. Διδασκάλου
3η θέση : M. Αρχίπωβ

2η κατηγορία (Β΄ Γυμνασίου- Γ΄ Γυμνασίου)
2η θέση : Μ. Γκανάτσα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

2η κατηγορία (Β΄ Γυμνασίου- Γ΄ Γυμνασίου )
2η θέση : Σ. Παπαθανασίου

Την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων πλαισίωναν και οι παρακάτω μαθητές που κατέκτησαν τις επόμενες θέσεις στην τελική κατάταξη στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν :

Α. Iorga (5η θέση), Α. Γιουφτσένκο (7η θέση), Μ. - Μ. Σενέκη (6η θέση) και Χ. Τουμάζου (5η θέση)

Στον διαγωνισμό πήρε επίσης μέρος η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου Μ. Πολυζούλη (ως ανεξάρτητη συμμετοχή), η οποία κέρδισε το 1ο βραβείο στο αγώνισμα της εκφραστικής ανάγνωσης (2η κατηγορία).