Συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων στην εκπομπή Synthesis, ΣΚΑΪ TV

Tα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη συμμετείχαν στην επιτυχημένη συμπαραγωγή της Microsoft και του ΣΚΑΪ με τίτλο «Synthesis» - Mandoulides Schools were selected to participate in the successful co-production of Microsoft and SKAI TV entitled "Synthesis", as they stood out for their flexibility, adaptability and readiness during the pandemic.

Συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων στην εκπομπή Synthesis, ΣΚΑΪ TV

Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην επιτυχημένη συμπαραγωγή της Microsoft και του ΣΚΑΪ με τίτλο «Synthesis», γιατί ξεχώρισαν για την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ετοιμότητα που επέδειξαν την εποχή της πανδημίας. 

Δεν μετέφεραν μόνο τα μαθήματα στις ψηφιακές τάξεις αλλά οργάνωσαν και μια σειρά από σημαντικές δράσεις, προκειμένου να κρατήσουν την πόρτα ανοιχτή στη γνώση και στη δημιουργία.
Η τιμή αλλά και η αναγνώριση για τα Εκπαιδευτήρια είναι πολύ μεγάλη.

Στο 1ο επεισόδιο «Envisioning the future», που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 30 Μαΐου 2021, συμμετείχε η Δρ. Ασπασία Χασιώτη, Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, Διευθύντρια Λυκείου.

Αποσπάσματα της εκπομπής μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Η πανδημία μάς οδήγησε ταχύτερα σε μία νέα ψηφιακή εποχή, αλλάζοντας τα δεδομένα και τους όρους στους περισσότερους τομείς της ζωής μας. Η νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και ο σημαντικός ρόλος της τεχνολογίας σε αυτή παρουσιάζεται, χαρτογραφείται και αναλύεται μέσα από τα τρία νέα επεισόδια της ενημερωτικής εκπομπής «Synthesis» με τον Παύλο Τσίμα και κορυφαίους στοχαστές, επιστήμονες, πολιτικούς και ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου, προσφέροντας ένα γόνιμο διάλογο για το κοινό μας μέλλον σε αυτή τη νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερες πληροφορίες για τα 3 επεισόδια και τους συμμετέχοντες ΕΔΩ.