«Εν Τάξει» στο Καμπέρειο Θέατρο Ιωαννίνων

EnTaxi_Ioannina_2018

Η βραβευμένη θεατρική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων,  που απέσπασε το 1ο  βραβείο στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης 2018, ανάμεσα σε δεκατέσσερα σχολεία, με τη θεατρική παράσταση «Εν Τάξει», αποδέχτηκε την πρόσκληση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων και παρουσίασε στις 24/4 το θεατρικό της έργο στο μαθητικό κοινό της πόλης, στο Καμπέρειο Θέατρο Ιωαννίνων.

Το έργο έτυχε θερμής υποδοχής από το μαθητικό κοινό των Ιωαννίνων, που αποτελούνταν από μαθητές Λυκείων της περιοχής, καθώς οι μαθητές μας καταχειροκροτήθηκαν, ενώ στο τέλος της παράστασης δέχθηκαν ερωτήσεις από το κοινό για την παράσταση που παρουσίασαν.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων κ. Ελένη Δημοπούλου συνεχάρη τους μαθητές, καθώς και τον σκηνοθέτη της παράστασης Ευάγγελο Κοσμίδη, απόφοιτο των Εκπαιδευτηρίων μας και τη βοηθό του, Χρύσα Γκούμα, τόσο για τις σκηνοθετικές οδηγίες όσο και για την αξιοποίηση των θεατρικών ικανοτήτων των παιδιών.

Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη  εμπειρία μοναδική για τα παιδιά της θεατρικής ομάδας τα οποία εργάστηκαν σε επαγγελματικό επίπεδο και ανταμείφθηκαν με την αναγνώριση και το χειροκρότημα του κοινού των Ιωαννίνων.