Βράβευση νικητών του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Hackathlon

Hackathlon_Vravia_2018

Το Σάββατο, 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του 2ου Πανελλήνιου διαγωνισμού Hackathlon για τους πέντε πρώτους νικητές κάθε τάξης.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε  ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, κ. Γ. Χατζόπουλος, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους νικητές και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, προέτρεψε τους μικρούς μαθητές να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό Η/Υ και να καλλιεργήσουν σχετικές δεξιότητες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές τους στο μέλλον.

Στην τελετή βράβευσης δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και digital δώρα στους νικητές κάθε τάξης, όπως Lenovo Tablets, Xiami Mi Band 2, γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, ηχεία bluetooth και το βιβλίο «Μπορείς να αποδράσεις από το εργαστήριο του Δρ. Tom Cat» του Δρ. Πληροφορικής Χρήστου Μαλλιαράκη που περιέχει μία ιστορία μυστηρίου με εκπαιδευτικούς γρίφους Προγραμματισμού, Πληροφορικής και Μαθηματικών στη λογική του Hackathlon.

Στο τέλος, όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά, καθώς προσδοκούμε ο επόμενος διαγωνισμός να έχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και περισσότερα καινοτόμα στοιχεία.