Εξαιρετικές διακρίσεις μαθήτριας σε Καλλιτεχνικούς Διαγωνισμούς

Kivirtziki_Zografiki

Η μαθήτρια της Γ' Δημοτικού, Β. Κυβιρτζίκη,  κατάφερε να διακριθεί σε τρεις Πανελλήνιους Παιδικούς Διαγωνισμούς Ζωγραφικής και να ξεχωρίσει με το ταλέντο της και την αγάπη της για την τέχνη!

Στις 21 Ιανουαρίου 2018 βραβεύθηκε προσωπικώς από την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την πανελλήνια διάκρισή της στον διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο: «Τα παιδιά ονειρεύονται το μέλλον».

Στις 18 Απριλίου 2018 διακρίθηκε στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθηνών με τίτλο: «Το τρέξιμο είναι χαρά, το τρέξιμο με τους φίλους είναι μεγαλύτερη χαρά!!». Το εξαιρετικό έργο συμμετείχε στην Πανελλήνια Έκθεση Ζωγραφικής στο πολιτιστικό κέντρο ΦΛΟΙΣΒΟΣ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Αθηνών.

Τέλος, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 έλαβε έπαινο σε πανελλήνιο & παγκύπριο επίπεδο, για τη συμμετοχή της στον Β' καλλιτεχνικό και λογοτεχνικό διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων (Ε.Π.Ο.Κ) με θέμα: «Οι ήρωες στους αγώνες του ελληνισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο, πηγή έμπνευσης για τους νέους σήμερα».