Οι μαθητές των Beatles και των Νηπίων συμμετείχαν στην εκδήλωση ολοκλήρωσης του προγράμματος “Mission-X: Train Like an Astronaut”

Οι μαθητές των Beatles και των Νηπίων παρακολούθησαν το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Mission X: Train Like an Astronaut” επί 6 εβδομάδες και μαζί με τις δασκάλες τους γιόρτασαν την ολοκλήρωσή του στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά διπλώματα αστροναυτών “Junior Astronaut”, που επισφράγισαν τη σκληρή προσπάθειά τους όλο αυτό το διάστημα. Στη διάρκεια του προγράμματος  έμαθαν βιωματικά τη σημασία που έχει η καλή φυσική κατάσταση και η υγιεινή  διατροφή στην «αστροναυτική εκπαίδευση» αλλά και στην καθημερινή μας ζωή. Κάθε τάξη συγκέντρωσε συνολικά 520 πόντους από τις δραστηριότητες στις οποίες οι μικροί μας μαθητές συμμετείχαν.

Αυτοί οι  πόντοι  θα μετατραπούν σε βήματα προκειμένου μαθητές από όλο τον κόσμο  να οδηγήσουν εικονικά τη μασκότ Astro Charlie στη Σελήνη, που απέχει 478 εκατομμύρια βήματα από τη Γη!