Ένας τόνος πλαστικά καπάκια από το Γυμνάσιο - Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

Οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων με σηκωμένα τα χέρια ψηλά, μπροστά από τσουβάλια γεμάτα με πλαστικά καπάκια

Οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου - Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων συγκέντρωσαν περισσότερο από έναν τόνο πλαστικών καπακιών κατά τη σχολική χρονιά 2018 - 2019.

Τα καπάκια συγκεντρώθηκαν στους ειδικούς γι΄ αυτά κάδους, σε μορφή μπουκαλιού, που υπάρχουν στους χώρους του σχολείου. Στη συνέχεια θα πωληθούν στην εταιρία «ΔΙΟΝ», προκειμένου με τα χρήματα από την πώλησή τους να αγοραστεί αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο θα δοθεί ως δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Η συλλογή καπακιών στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη έγινε με την ευγενική υποστήριξη της Rainbow Water και φυσικά θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Υπενθυμίζουμε ότι είναι χρήσιμα πλαστικά καπάκια όχι μόνο από μπουκάλια νερού αλλά και χυμών, γάλακτος, απορρυπαντικών κλπ. Καλούνται λοιπόν όχι μόνο οι μαθητές αλλά και οι γονείς να συνεχίσουν να δίνουν τα καπάκια τους, γνωρίζοντας ότι τελικά αυτά πιάνουν τόπο.