Φθινοπωρινός περίπατος

τα σχολεία ξεκίνησαν και ήρθε η ώρα να γίνει ο Φθινοπωρινός περίπατος για φέτος! Οι μικροί μας μαθητές βρίσκονται στις τάξεις τους.

Τα σχολεία ξεκίνησαν! Οι μικροί μας μαθητές βρίσκονται στις τάξεις τους, γεμίζοντας τις σχολικές τους τσάντες με εμπειρίες, δεξιότητες και γνώσεις.

Άραγε τα παιδιά γνωρίζουν σε ποια εποχή του χρόνου βρισκόμαστε; Τι παρατηρούν γύρω τους;  Έχουν όλα τα δέντρα τα φύλλα τους ή κάποια έχουν αρχίσει να τα χάνουν; Και τι χρώμα έχουν τα φύλλα αυτή την εποχή; Επίσης, γιατί το πρωί φοράμε ζακέτα και γιατί δεν συνεχίζουμε να πηγαίνουμε για μπάνιο στη θάλασσα;

Προσπαθώντας, λοιπόν, να λύσουν όλες τους τις απορίες για την εποχή του φθινοπώρου, τα Προνήπια, τα Νήπια, τα Blossoms και τα Beatles των Εκπαιδευτηρίων, πραγματοποίησαν φθινοπωρινό περίπατο στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Αγωγής Θέρμης (Προνήπια) και στο Φράγμα Θέρμης (Νήπια, Blossoms, Beatles). Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τον χώρο γύρω τους και με τρόπο βιωματικό να κατανοήσουν τις αλλαγές στον καιρό και στη φύση.

Η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με πικ- νικ και παιχνίδι στην παιδική χαρά.