Δωρεά 8.000 ιατρικών μασκών μιας χρήσης στα Εκπαιδευτήρια από την EUROLAMP ΑΒΕΕ  

Δωρεά 8.000 ιατρικών μασκών μιας χρήσης στα Εκπαιδευτήρια από την EUROLAMP ΑΒΕΕ

Σε δωρεά 8.000 ιατρικών μασκών μιας χρήσης προχώρησε η εταιρεία EUROLAMP ΑΒΕΕ προς τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η παράδοση έγινε την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου με την παρουσία της Γενικής Διευθύντριας των Εκπαιδευτηρίων, κ. Άσπας Χασιώτη, η οποία τόνισε πόσο σημαντική είναι η κίνηση αυτή και έδωσε την ευχή να παραμείνουμε όλοι υγιείς!

Την EUROLAMP ΑΒΕΕ εκπροσώπησε ο κ. Γεώργιος Ημιονίδης '19, μέλος του Δ.Σ. της EUROLAMP ΑΒΕΕ και απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων. Ο κ. Ημιονίδης τόνισε: «Η EUROLAMP ΑΒΕΕ στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ξεκίνησε ένα πρόγραμμα συνεισφοράς στην αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19, το οποίο περιλαμβάνει τη στήριξη των σχολικών μονάδων με δωρεά πιστοποιημένου υγειονομικού υλικού.

Ως μέλος του Δ.Σ. της EUROLAMP ΑΒΕΕ και ως απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη είχα την ευαισθησία να στηρίξω εμπράκτως το σχολείο, το οποίο μου προσέφερε όλα εκείνα τα εφόδια, που αποτελούν εφαλτήριο αποφάσεων και διαμορφώνουν την πορεία ενός ανθρώπου.»