2η Θέση για το Λύκειο και το Γυμνάσιο στον Τελικό της «Εικονικής Δίκης»

Τη 2η θέση στον Τελικό Γύρο του Γ΄ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας» κατέκτησαν η ομάδα του Λυκείου και του Γυμνασίου.

2η Θέση για το Λύκειο και το Γυμνάσιο στον Τελικό της «Εικονικής Δίκης»

Τη 2η θέση στον Τελικό Γύρο του Γ΄ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας» (3 - 4 Απριλίου) κατέκτησαν η ομάδα του Λυκείου και του Γυμνασίου. Επίσης, τον τίτλο του 1ου Καλύτερου Ομιλητή κατέκτησε στον ίδιο γύρο ο Δ. Καραβασίλης (Α΄ Λυκείου).

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα «Υπέρ Αδύνατου» του Λυκείου προκρίθηκε 1η στην κατάταξη στον Τελικό Γύρο και η ομάδα του Γυμνασίου «Οι Ακριβοδίκαιοι» προκρίθηκε 3η στην κατάταξη για την τελευταία μέρα των αγώνων. Σ΄αυτήν την κατάταξη ο μαθητής Δ. Καραβασίλης (Α΄Λυκείου) αναδείχτηκε 1ος Καλύτερος Ομιλητής και η μαθήτρια Έ. Σπυρίδου 3η Καλύτερη Ομιλήτρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μαθητής Δ. Καραβασίλης κατέκτησε συνεχόμενα τον τίτλο του 1ου Καλύτερου Ομιλητή σε όλους τους γύρους αυτού του διαγωνισμού.

Ο Γ’ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας» πραγματοποιήθηκε φέτος διαδικτυακά λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθηκών. Συμμετείχαν 46 ομάδες από 23 ιδιωτικά και δημόσια Λύκεια της χώρας και 32 ομάδες από 12 ιδιωτικά και δημόσια Γυμνάσια αντίστοιχα.

Οι μαθητές που αποτελούσαν τις ομάδες των Εκπαιδευτηρίων ήταν:

Λύκειο:

Ε. - Χ. Αθανασιάδου, Δ. Καραβασίλης, Α. Μανάκου, Ι. Στρυβάκης, Ε. Τριαρίδου

Γυμνάσιο:

Α.- Χ. Ζαμπίτη, Γ. Μιχαλάκης, Θ. Παπαβραμίδης, Ν.- Θ.- Δ. Σιάμπαλη, Έ. Σπυρίδου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές!