Eξαιρετικές διακρίσεις στον 7ο Διαγωνισμό Εκφραστικής - Θεατρικής Ανάγνωσης στα Γαλλικά

Εξαιρετικές διακρίσεις απέσπασαν οι μαθητές του Γυμνασίου στον 7ο Διαγωνισμό Εκφραστικής - Θεατρικής Ανάγνωσης στα Γαλλικά, που πραγματοποιήθηκε με την υποβολή videos στην Ελληνογαλλική σχολή Καλαμαρί.

Eξαιρετικές διακρίσεις στον 7ο Διαγωνισμό Εκφραστικής - Θεατρικής Ανάγνωσης στα Γαλλικά (Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί)

Εξαιρετικές διακρίσεις απέσπασαν οι μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στον 7ο Διαγωνισμό Εκφραστικής - Θεατρικής Ανάγνωσης στα Γαλλικά, που πραγματοποιήθηκε με την υποβολή videos στην Ελληνογαλλική σχολή Καλαμαρί. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των φετινών βραβείων έγινε μέσω zoom το Σάββατο, 29 Μαΐου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν μαθητές από ιδιωτικά και δημόσια σχολεία από την Κεντρική Μακεδονία, όπως η Αδαμάντιος Σχολή, το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών, τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά», τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, η Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί, το Κολέγιο Ανατόλια, το Κολέγιο Δελασάλ και άλλα.

Οι μαθητές μας διαγωνίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες στο αγώνισμα της Εκφραστικής Ανάγνωσης και σε μία ηλικιακή κατηγορία στο αγώνισμα της Θεατρικής Ανάγνωσης και απέσπασαν συνολικά 5 βραβεία.

Εκφραστική ανάγνωση

1η κατηγορία (ΣΤ΄ Δημοτικού - Α΄ Γυμνασίου)

1η θέση : Ε. Γιαβή

2η θέση : Λ. Αικατερινάρη

2η κατηγορία (Β΄ Γυμνασίου - Γ΄ Γυμνασίου)

1η θέση : Α. Ιόργκα

3η κατηγορία (Λύκειο)

2η θέση: Μ. Γκανάτσα

Θεατρική ανάγνωση

3η κατηγορία (Λύκειο )

1η θέση : Σ. Παπαθανασίου

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαθήτρια Ε. Γιαβή απέσπασε την 1η καλύτερη βαθμολογία (58/60) και ο μαθητής Α. Ιόργκα απέσπασε τη 2η καλύτερη βαθμολογία (57/60) ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του φετινού διαγωνισμού.

Την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων πλαισίωναν και οι παρακάτω μαθητές που κατέκτησαν τις επόμενες θέσεις στην τελική κατάταξη στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν :

Α. Ζερβουδάκη (4η Θέση), Γ. Καϊμάκη (4η θέση), Α. Καϊμάκης (6η θέση), Α. Ταψή (6η θέση) και Χ. Διδασκάλου (7η θέση)

Πηγή