Τα προϊστορικά ταξίδια των Προνηπίων!

Τα προϊστορικά ταξίδια των Προνηπίων!

Προσπαθώντας τον χρόνο να διακρίνουμε και τη μηχανή του χρόνου να γυρίσουμε, αποφασίσαμε να γίνουμε μικροί παλαιοντολόγοι και, με οδηγούς τη Γαία και τον Μάχο, ξεκινήσαμε ταξίδι στα προϊστορικά χρόνια!

Γνωρίσαμε τους πρώτους ανθρώπους, που κατοικούσαν στις σπηλιές, μιλήσαμε για την τροφή τους και την ενδυμασία τους, για την ανακάλυψη της φωτιάς και των πρώτων εργαλείων, τα οποία βοήθησαν στην επιβίωση των ανθρώπων. Μέσα από την παρατήρηση πλούσιου εποπτικού υλικού, μιλήσαμε για τα προϊστορικά ζώα. Ως μικροί ζωγράφοι που αγαπάμε την Τέχνη, φτιάξαμε μαμούθ και φοβερούς δεινόσαυρους, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές και όμορφα χρώματα. Χορέψαμε ρυθμικά, παρέα με μικρά δεινοσαυράκια και, συντροφιά με τους νέους αγαπημένους φίλους μας, γράψαμε γράμματα, συνθέτοντας λέξεις σχετικές με τα προϊστορικά χρόνια.

Μιλήσαμε για τα απολιθώματα και παρακολουθήσαμε σπουδαίες ανακαλύψεις των παλαιοντολόγων, οι οποίες εκτίθενται σε μεγάλα μουσεία του εξωτερικού. Το ταξίδι μας στους προϊστορικούς χρόνους μάς έμαθε πολλά και μας εντυπωσίασε!