Παρουσίαση της εταιρείας «SafeLY» - Εικονική Επιχείρηση - Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Παρουσίαση της εταιρείας «SafeLY» - Εικονική Επιχείρηση - Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Την Πέμπτη, 3 Μαρτίου οι μαθητές της Α΄ Λυκείου που απαρτίζουν την ομάδα της Εικονικής Επιχείρησης «SafeLY» είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ, τον κ. Δαλακάκη. Παρουσίασαν το προϊόν της Εικονικής τους Επιχείρησης καθώς και τη σχετική εφαρμογή. Ο κύριος Δαλακάκης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους μαθητές. Από την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε οι μαθητές πήραν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη μελλοντική επικαιροποίηση της εφαρμογής τους.

Λίγα λόγια για τη SafeLY

Η εταιρεία «SafeLY» έχει ως στόχο την άμεση προσφορά βοήθειας σε όσους τη χρειάζονται. Για να το πετύχουν αυτό οι μαθητές μας, δημιούργησαν μια εφαρμογή με την οποία, όταν κάποιος νιώσει κίνδυνο, με εύκολο και απλό τρόπο να μπορεί να αποστείλει μήνυμα σε αυτούς που επιθυμεί (ΕΚΑΒ, προσωπικό γιατρό, συγγενείς). Το μήνυμα φτάνει στα κέντρα, όπου οι υπάλληλοι το προωθούν με ασφάλεια και σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα. Ταυτόχρονα, με την premium έκδοση, γίνεται ακόμα ευκολότερη η ειδοποίηση, καθώς θα προσφέρουν ένα ειδικά σχεδιασμένο κουμπί, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, χωρίς την ανάγκη κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής και χωρίς κάποια ιδιαίτερη γνώση στη χρήση των τεχνολογιών.

Η επιχείρηση «SafeLY» δημιουργήθηκε έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, συνεργασία και ομαδικότητα, με τη σκέψη ότι πολλοί άνθρωποι, όταν κινδυνεύει η υγεία τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν τηλεφωνικά στον γιατρό τους, στις ιατρικές δομές ή σε κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

Οι μαθητές μας θα λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό «Καλύτερο Promo Video Mαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων 2022», που διοργανώνεται από την Junior Achievement Greece.

Στηρίξτε την προσπάθεια των μαθητών μας εδώ, έως τις 11 Μαρτίου: https://jagreece.org/promovoting