Διαδικτυακή συνάντηση - Πρόγραμμα «History and Culture Day 2022»

Διαδικτυακή συνάντηση - Πρόγραμμα «History and Culture Day 2022» (Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη (Ελλάδα) - Koc School (Τουρκία) - EscolaIbn Mucana School (Πορτογαλία)

Στο πλαίσιο του προγράμματος «History and Culture Day 2022», τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη συμμετείχαν σε διαδικτυακή συνάντηση, που διοργάνωσε το Koc School (Τουρκία) την Πέμπτη, 28 Απριλίου σε συνεργασία με το EscolaIbn Mucana School από την Πορτογαλία. Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και την ιστορία της κάθε χώρας αλλά και τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις καινοτομίες του κάθε σχολείου.

Συνολικά πήραν μέρος 60 μαθητές από όλα τα σχολεία και περίπου 500 άτομα παρακολούθησαν τη ζωντανή μετάδοση του προγράμματος. Όλοι οι μαθητές έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις και καλλιέργησαν το πνεύμα ομαδικότητας κατά τη δημιουργία των εργασιών τους.

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων που συμμετείχαν είναι:

Α. Βασιλοπούλου, Α. Ζερβουδάκη, Β. Κόλτση, Φ. Λίτσιου (Β΄ Γυμνασίου)

Α. Ασλανίδου, Μ. Μπανάβα, Α. Πηλιανίδου, Π. Τριανταφυλλίδου (Γ΄ Γυμνασίου)

Γ. Ανδρονικίδης, Σ. Καπρούτσου, Ά. Κουμάνη, Π. Μαργιόλα, Μ. Νάτσιος, Α. - Β. Οικονόμου, Α. Παπαδοπούλου, Χ. Πατσίκας, Χ. Σταφυλάς, Μ. Τζάρα (Α΄ Λυκείου)