Ένα διαφορετικό «πάρτι» από τη Γ΄ Δημοτικού στο Βιβλιοπωλείο «Κωνσταντινίδης»!

Ένα διαφορετικό «πάρτι» από τη Γ΄ Δημοτικού στο Βιβλιοπωλείο «Κωνσταντινίδης»!

Μια βουτιά στα βάθη του ονειρικού κόσμου του παιδικού βιβλίου μπορεί να κάνει θαύματα! Μερικές σελίδες, λίγες εικόνες και αρκετή φαντασία ήταν τα βασικά συστατικά, για να μεταμορφωθούν με έναν μαγικό τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Δημοτικού σε επιδέξιους ηθοποιούς.

Τα παιδιά «έπιασαν» τα σενάρια στα χέρια τους και έβαλαν τα δυνατά τους, για να δώσουν ζωή στην ιστορία του βιβλίου «Το πάρτι», της Λίνας Μουσιώνη, μέσα από ένα μικρό θεατρικό έργο, εμπλουτισμένο με διασκεδαστικά τραγούδια, βασισμένα στην υπόθεση του έργου και τη δράση των ηρώων.

Χάρη στην ενέργεια και την εύθυμη διάθεση των παιδιών η παρουσίαση του βιβλίου έγινε μέσα από μία ξεχωριστή και πρωτότυπη δράση! Φυσικά, η δουλειά τους δεν θα μπορούσε να μην επιβραβευτεί με ένα από τα πολύ αγαπημένα παιδικά παιχνίδια… το «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» μέσα από έξυπνους γρίφους!

Στο τέλος της παρουσίασης οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Δημοτικού δεν έχασαν την ευκαιρία να χαρούν και να διασκεδάσουν, παίζοντας με την ίδια τη συγγραφέα, τη Λίνα Μουσιώνη, το παιχνίδι των μοβ φακέλων! Κάθε φάκελος και μία νέα πρόκληση κι έτσι το μήνυμα πως η ζωή είναι μια περιπέτεια που ζεις, μόνο όταν ψάχνεις και ανακαλύπτεις, χαράχτηκε βαθιά στις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Συλλογή φωτογραφιών