Διακρίσεις σε Ατομικά Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 

Διακρίσεις σε Ατομικά Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 

Σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν μαθητές στο 21ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών - Μαθητριών Ανατολικής Θεσσαλονίκης 2023, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023.

Στους αγώνες αυτούς ο μαθητής Μ. - Κ. Σκόδρας (Α΄ Γυμνασίου) κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία του. Επίσης, στο ίδιο Πρωτάθλημα αγωνίστηκαν επιτυχώς και κέρδισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση οι μαθητές Β. Δελής, Γ. Δελής, Ο. Χασιώτης, (Α΄ Γυμνασίου), Θ. Θωμάς (Γ΄ Γυμνασίου) και Π. Φουντούλης (Β΄ Λυκείου), κερδίζοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η επόμενη φάση ήταν το 21ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών - Μαθητριών Νομών Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Οι αγώνες του πραγματοποιήθηκαν στον ίδιο χώρο με της προηγούμενης φάσης την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023. Στο Πρωτάθλημα αυτό ο μαθητής Μ. - Κ. Σκόδρας κατέλαβε την 4η θέση και ο Ο. Χασιώτης την 6η θέση στην κατηγορία τους (Α΄ Γυμνασίου), κερδίζοντας έτσι την πρόκριση στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 και 10 Απριλίου 2023.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη και διοργανώτρια αρχή ήταν η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.

Ευχόμαστε συνέχεια επιτυχιών στους σκακιστές μας και τους συγχαίρουμε για τις μέχρι στιγμής διακρίσεις τους!