Αποχαιρετιστήρια Γιορτή Παιδικού Σταθμού - Προνηπίων - Blossoms - Seeds

Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού, των Προνηπίων, των Blossoms και των Seeds με τον πιο διασκεδαστικό και μαγικό τρόπο! Ταξιδέψαμε με το μαγικό σεντούκι, ανακαλύπτοντας μέσα του μικροαντικείμενα, που το καθένα μάς οδηγούσε σε μια γλυκιά ανάμνηση! Προορισμός μας το καλοκαίρι!

Τα Juniors τραγούδησαν για την υγιεινή του σώματος και τα όμορφα πρωινά τους ξυπνήματα, τα Seniors χόρεψαν ρυθμικά στους ρυθμούς του μάγειρα και τραγούδησαν για τους αριθμούς, τα Προνήπια οργάνωσαν ένα πάρτι στο ποτάμι και έγιναν βασιλιάδες, στάθηκαν ψηλά στο παλάτι τους και έδωσαν τις διαταγές τους! Η ευχή τους όμως ήταν να έχουν όλοι αγάπη και χάρισαν σε όλους μια μεγάλη αγκαλιά!Τα αγγλόφωνα τμήματα με τα Seeds μεταμφιέστηκαν σε υπερήρωες και, χρησιμοποιώντας τις πέντε αισθήσεις τους, προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες περιπέτειες που έρχονται, ενώ τα Blossoms απογειώθηκαν στο διάστημα και τραγούδησαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, χορεύοντας ρυθμικά σαν ομάδα!

Η γιορτή μας έκλεισε με την πιο γλυκιά ευχή! Να έχουμε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι, να γευτούμε τις πιο νόστιμες γεύσεις παγωτών και οι βουτιές όλων μας να φτάσουν βαθιά στης θάλασσας το κύμα!