Γέλια, παιχνίδια και χαρές στο Πανηγύρι

Με σύμμαχο τη θετική διάθεση όλων, τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη άνοιξαν τις πύλες τους στο κοινό το Σάββατο, 10 Ιουνίου και υποδέχθηκαν στο Πανηγύρι μικρούς και μεγάλους, μαθητές και γονείς, από όλη τη Θεσσαλονίκη.

Μαθητές όλων των ηλικιών με αμείωτο κέφι συμμετείχαν σε μια γιορτή γεμάτη χαρά, γέλιο και ξεγνοιασιά, στη διάρκεια της οποίας πήραν μέρος σε ποικίλες δραστηριότητες, με κεντρικό θέμα τις καλοκαιρινές δραστηριότητες των Εκπαιδευτηρίων. Στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και στο κλειστό Γυμναστήριο μικρά και μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά διασκέδασαν με ευφάνταστα επιδαπέδια παιχνίδια, δοκίμασαν τις γνώσεις τους σε ειδικά διαμορφωμένα κουίζ, δημιούργησαν τις δικές τους κατασκευές, περιπλανήθηκαν σε κατάλληλα σχεδιασμένα escape rooms.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που ήρθε να ολοκληρώσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο μια απαιτητική σχολική χρονιά και να προαναγγείλει την αρχή του καλοκαιριού. Γονείς, παιδιά και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο σε ένα σχολείο ανοιχτό για όλους!  

Γονείς, παιδιά και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο σε ένα σχολείο ανοιχτό για όλους!

Χορηγός: Mevgal