Εξαιρετική επιτυχία για την ομάδα Παμπαίδων (ΠΑΙΔΩΝ Β’) του ΜΑΣ Ευάγγελος Μαντουλίδη

Η ομάδα Παμπαίδων του ΜΑΣ Ευάγγελος Μαντουλίδης έφτασε στον τελικό του Πρωταθλήματος Παμπαίδων Θεσσαλονίκης την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 και μετά από συγκλονιστικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Δέκα κατέκτησε το Πρωτάθλημα.

Η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογισθούμε ότι η ομάδα μας κατέκτησε το Πρωτάθλημα αήττητη με 21 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κάτι που έχει να συμβεί με ομάδα μας 15 και πλέον χρόνια.

Η αγωνιστική περίοδος είχε μεγάλη διάρκεια, αλλά οι αθλητές της ομάδας μας είχαν μια πολύ σταθερή πορεία, παρά το γεγονός ότι το Final - 8 διεξήχθη την ίδια χρονική περίοδο με τις σχολικές εξετάσεις.

Ο ιδιαίτερος αγωνιστικός χαρακτήρας της ομάδας αποτυπώθηκε έντονα στον χώρο του basketball δημιουργώντας ιδιαίτερη αίσθηση. Οι μοναδικές στιγμές, η μεγάλη προσπάθεια, οι όμορφες αναμνήσεις και τα έντονα συναισθήματα είναι αυτά που οι αθλητές της ομάδας μας θα πρέπει να κρατήσουν στην καρδιά τους για πάντα.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι αθλητές μας Π. Πέντζος και Β. Χαρτώνας επιλέχθηκαν στην καλύτερη 5άδα του Final - 8 κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών. Με την ίδια ψηφοφορία ανακηρύχθηκε o Β. Χαρτώνας MVP (πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης).

Ακολουθεί το roster με τους 17 αθλητές της ομάδας μας (περιλαμβάνονται όλοι οι αθλητές που έχουν συμμετοχή έστω και σε έναν αγώνα):

Π. Πέντζος (αρχηγός 1), Α. Αραμπατζής (αρχηγός 2), Β. Χαρτώνας, Α. Ζάχος, Ν. Τιτόπουλος, Δ. Τσάκος, Α. Παναγιωτίδης, Π. Καμπερίδης, Χ. Πηλείδης, Δ. Γκέκας, Ά. Σιδηράς, Γ. Παυλίδης, Ν. Βέρρας, Α. Σπανός, Α. Μαλλιάρης, Χ. Τσιότρας, Β. Παπαχρήστος.

Coaching staff:

Νικολαΐδης Δημήτριος                  Head Coach

Ασημακόπουλος Αντώνιος           Associate Head Coach

Παλαμουτίδου Μπέτυ                   Assistant Coach & Director of Player Personnel

Κουτσοδήμος Ιωάννης                  Assistant Coach

Τάκης Ιωάννης                               Assistant Coach