Προγράμματα Επιχειρηματικότητας 2023

Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα θερινά «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας», με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της Α΄ και Β΄ Λυκείου. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα βιωματικού επαγγελματικού προσανατολισμού, που δίνει την ευκαιρία σe μαθητές και μαθήτριες να παρακολουθήσουν για δύο εβδομάδες την καθημερινή λειτουργία και οργάνωση αξιόλογων και καταξιωμένων εταιρειών - επιχειρήσεων, μέσα από τη συνεργασία και επίβλεψη από κορυφαία στελέχη και ξεχωριστούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες.
Έτσι, οι μαθητές, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους, εξερευνούν τα ταλέντα τους, λύνουν τις απορίες τους και βιώνουν την καθημερινότητα των επαγγελμάτων που τους ενδιαφέρουν.

Οι εταιρείες - επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν φέτος τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη και συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας» είναι:

Πολιτικό Γραφείο Δημητρίου Κούβελα
Δικηγορικό Γραφείο Μητροπούλου
Σαμαράς και Συνεργάτες ΑΕ
Intergeo
Veltio
Geoter
Ophthalmica
DNATheurapetics
European Central Bank

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες - επιχειρήσεις για την προσφορά τους στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων και ευελπιστούμε να τις έχουμε κοντά μας και στις μελλοντικές μας δραστηριότητες.