Εκστρατεία αλληλεγγύης για τους πληγέντες

Ekstratia-allilegiis-gia-tous-pligentes

Η Ομάδα Εθελοντισμού των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από ποικίλες αιτίες, απευθύνουν πρόσκληση σε όλους για άμεση δράση και αλληλεγγύη σε πρακτικό επίπεδο. Ειδικότερα, καλούμε τους/τις συμμαθητές/τριές μας κι εσάς να δείξετε έμπρακτα την υποστήριξή σας στους πρόσφατα πληγέντες της Θεσσαλίας, συγκεντρώνοντας από την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023:

  • Σχολικά είδη για τους/τις μαθητές/τριες των περιοχών που έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, σε συνεργασία με τον «Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων» και το «Όλοι μαζί μπορούμε».
  • Βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Τα είδη που θα συγκεντρώνονται χάρη στη δική σας ανιδιοτελή συνεισφορά είναι τα ακόλουθα:

  1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, μπισκότα κ.ά.
  2. Προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως σαπούνια, σαμπουάν, υγρομάντιλα, μωρομάντιλα και σεντόνια.
  3. Σχολικά Είδη, όπως τσάντες όλων των βαθμίδων, κασετίνες, μολύβια, ξυλομπογιές, στιλό, γόμες, ξύστρες, τετράδια, χάρακες, διαβήτες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι, χαρτόνια κανσόν.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται για τον Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό στο τηλεφωνικό κέντρο, ενώ για το Γυμνάσιο, Λύκειο στην Αποθήκη, στο υπόγειο του κτιρίου Β΄.

Ας σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται και ας διαφυλάξουμε ο καθένας με τον τρόπο του το δικαίωμά τους για ζωή και ελπίδα.