«Open Family Day» στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Open-Family-Day

Το Νηπιαγωγείο και η Α΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη άνοιξαν για ακόμη μία φορά τις πόρτες τους και καλωσόρισαν μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις του!
Μια Κυριακή ξεχωριστή, στην «Open Family Day» διασκεδάσαμε και ζήσαμε μοναδικές στιγμές γνωρίζοντας την καθημερινή ζωή του Νηπιαγωγείου μας, που κρύβει μοναδικές εκπλήξεις και πολλές ανακαλύψεις σε κόσμους διαφορετικούς, αλλά ο καθένας απ’ αυτούς έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό, την αγάπη για το παιδί.
Η τέχνη συνάντησε τα χρώματα και το θέατρο τον Φασουλή, η επιστήμη τα μαγικά φίλτρα, η ρομποτική στα χέρια των μικρών μας φίλων έγινε ανακάλυψη και η κίνηση συνάντησε τον χορό και το τραγούδι, ενώ τα παραμύθια ξετύλιξαν τη φαντασία όλων σαν κουβάρι! Η μουσική ήχησε στα αυτιά όλων και με οδηγό τη δημιουργικότητα και με απλά υλικά κατασκευάσαμε μουσικά όργανα. H αίθουσα των υπολογιστών άνοιξε τα φώτα της και οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο της πληροφορικής και να παίξουν παρέα με το μαγικό ποντίκι. Ο στίβος δράσης μάς επεφύλαξε μοναδικές περιπέτειες ακολουθώντας πολλά μονοπάτια στην προσπάθειά μας να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που συναντούσαμε στον δρόμο μας.
Στο «Open Family Day» των Εκπαιδευτηρίων ξαναγίναμε όλοι παιδιά και ακολουθήσαμε τα ίχνη των μικρών μας φίλων στους χώρους του σχολείου μας ανακαλύπτοντας νέες γνώσεις, διασκεδάζοντας και παίζοντας όλοι μαζί σε μια γιορτή για όλη την οικογένεια!