«Ο Τόνυ και ο κύριος Φόβος» με τους Α. Τσαπατάκη και Ε. Θωίδου

Ο φόβος ενός μικρού ήρωα, του Τόνυ, έγινε μια όμορφη ιστορία ενός παραμυθιού που έγραψαν δύο άνθρωποι ξεχωριστοί, η κυρία Έλενα Θωίδου και ο κύριος Αντώνης Τσαπατάκης.
Με την ελπίδα ότι ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του θα μπορέσουν όλα τα παιδιά να μιλήσουν για τους φόβους και τις ανησυχίες τους σε όλους όσους αγαπούν, ήρθαν κοντά στους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων και με χαμόγελο και τραγούδι, με τρόπο μαγικό, εξάλειψαν όλους τους φόβους μας!
Τα παιδιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, με τη βοήθεια της μουσικής, του θεάτρου και της αφήγησης καλωσόρισαν τους συγγραφείς! Τα ερωτήματα πολλά και οι απαντήσεις που έδωσαν οι μικροί μας μαθητές τόσο μα τόσο αληθινές! Οι διαφορές ανάμεσα στους συγγραφείς μας ήταν στα μαλλιά, στα χέρια και στο φύλο, γιατί στα μάτια των παιδιών καμία δεν είναι υπαρκτή! Όλοι είμαστε διαφορετικοί, μοναδικοί, αλλά όλοι είμαστε ίσοι στον κόσμο των μικρών παιδιών.
Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουν τα παιδιά να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα αγάπης σε όλους, μικρούς και μεγάλους, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.