«Χριστούγεννα για όλους» από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού και των Προνηπίων

Μια ξεχωριστή γιορτή ετοίμασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Προνηπίων και του Παιδικού Σταθμού του σχολείου μας, με τίτλο «Χριστούγεννα για όλους», για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της γέννησης του Χριστού.

Άγγελοι παρουσιάστηκαν μπροστά μας και μας είπαν ότι η Μαρία θα γεννήσει τον Ιησού, τον Υιό του Θεού. Όλα τα σπίτια ντύθηκαν γιορτινά με χρωματιστά λαμπιόνια, που στόλιζαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα! Η νύχτα άρχισε τον χορό της και τα αστεράκια λάμψανε στον ουρανό.

Μέσα στη νύχτα, όμως, παράξενοι επισκέπτες ήρθαν αθόρυβα και κάνανε πολλές αταξίες! Οι μικροί και πονηροί καλικάντζαροι, που δεν άφησαν κανένα γλυκό! Τα κουδουνάκια όμως που ήχησαν έφεραν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, γιατί ο Άγιος Βασίλης με τα ελαφάκια είχε κρυμμένο στον σάκο του όλες τις ελπίδες και τις ευχές των παιδιών. Οι φωνές μας ήχησαν παντού και τα τραγούδια μας ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων! Όλοι μαζί χαρίσαμε την πιο γλυκιά ευχή να κοιτάμε γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο όλους όσους αγαπάμε και να έχουμε όλοι καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!