Κοπή Βασιλόπιτας 2024 του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη

Η Κοπή Βασιλόπιτας 2024 του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024, στο «Flying Carpet - Kitchen Bar».

Η εκδήλωση συγκέντρωσε εκατοντάδες αποφοίτους και φίλους του Συλλόγου, καθώς και υποστηρικτές από κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι παρείχαν προϊόντα και υπηρεσίες για τη λαχειοφόρο αγορά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της πολιτείας Δημήτρης Κούβελας (Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης), Μιχάλης Χουρδάκης ΄88 (Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης), οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας, Θάνος Μπέγκας και Όλια Βασιλάκη - Καρόζη,  καθώς και ο Ιωάννης Παπαγεωργίου ΄10 (Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού).

Σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, πρώην μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών συναντήθηκαν και μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη νοσταλγία και ενισχύοντας τους δεσμούς φιλίας μεταξύ τους.

Η τυχερή νικήτρια του φλουριού της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας αναδείχθηκε η Άννα Ανδρεάδη '21, Φοιτήτρια Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, η οποία κέρδισε ένα IPhone.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να συνεχίσουν να στηρίζουν τις δράσεις και το πνεύμα της κοινότητας που εκπροσωπεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στο email alumni.mandoulides@gmail.com.

Συλλογή Φωτογραφιών