Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Προνηπίων «Προσωπικότητες που άλλαξαν τον κόσμο»

Με το Πρωτοποριακό Πρόγραμμα «Προσωπικότητες που άλλαξαν τον κόσμο» οι μικροί μας μαθητές και οι μικρές μας μαθήτριες γνωρίζουν 6 σπουδαίους ανθρώπους, άντρες και γυναίκες, που με το έργο τους, σε διαφορετικές περιόδους της ιστορίας, πήγαν την ανθρωπότητα ένα βήμα παραπέρα.

Σπουδαίες γυναίκες και άντρες της σύγχρονης ιστορίας, προσωπικότητες μοναδικές από τις οποίες έχουμε πολλά να μάθουμε και με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε και ίσως κάθε ένας από τους μικρούς μας  μαθητές και μαθήτριες να μετατρέψει στο μέλλον το δικό τους μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία. Επιστήμονες, μουσικές ιδιοφυίες, εικαστικούς καλλιτέχνες και δυναμικούς αθλητές, αλλά και ανθρώπους που με τη στάση της ζωής τους άλλαξαν τον κόσμο.

Τα πρόσωπα αυτά, ακόμα και σήμερα μας εμπνέουν με τα επιτεύγματά τους αλλά και με το παράδειγμά τους, γιατί ακολούθησαν με πείσμα το δικό τους όραμα. Μικροί και μεγάλοι θαυμάζουμε τους ανθρώπους αυτούς και ελπίζουμε πως κάποτε οι δικές μας επιλογές και οι αποφάσεις της ζωής μας είναι αυτές που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε.

 

Συλλογή φωτογραφιών