Messy & Sensory Play

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Juniors επισκέφτηκαν τον χώρο του Happinest Project για αισθητηριακό παιχνίδι. Το Messy & Sensory Play είναι το παιχνίδι που βασίζεται στην περιέργεια και στη φυσική τάση των παιδιών να ανακαλύψουν και να καταλάβουν τον κόσμο γύρω τους μέσα από τις αισθήσεις τους με έναν διαδραστικό και ελκυστικό τρόπο. Ένα παιχνίδι με απόλυτη ελευθερία και ανεξαρτησία, κάτι που όλα τα παιδιά χρειάζονται και συχνά επιδιώκουν, γιατί μέσα από αυτό μαθαίνουν.

Μέσα από τις δράσεις στον χώρο του Happinest Project οι μικροί μας μαθητές και οι μικρές μαθήτριες είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να νιώσουν ελεύθερα, να βιώσουν εμπειρίες που τους προσφέρουν χαρά και αυτοπεποίθηση, να εξερευνήσουν τον υλικό κόσμο πιάνοντας, βλέποντας, μυρίζοντας και ακούγοντας.

Έπαιξαν ελεύθερα, λερώθηκαν και «δημιούργησαν» ό,τι προστάζει η φαντασία τους, καθώς δεν υπάρχει κάποιο τελικό αποτέλεσμα, παρά μόνο αυτό της χαράς και της δημιουργίας, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, όπως η άμμος, το χώμα, το νερό σε συνδυασμό με πολλά χρώματα!

 

Συλλογή φωτογραφιών