Βράβευση Μαθητών από τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Την Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κύριος Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος βράβευσε τις Eθνικές Oμάδες Πληροφορικής Γυμνασίου και Λυκείου, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα και Βαλκανιάδα Πληροφορικής 2014 για μαθητές Λυκείου αποτελούνταν από τέσσερις μαθητές, εκ των οποίων ένας, ο Γ. Βενιζέλος, είναι μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη.

Ο μαθητής Γ. Βενιζέλος (Α’ Λυκείου), μετά τη διεξαγωγή του 26ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο 2014, επιλέχθηκε για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής 2014 και εκπροσώπησε την Ελλάδα:

Αντίστοιχα, ο Χ. Καραθόδωρος (Γ΄ Γυμνασίου), και ο Κ. Στεφανίδης (Γ΄ Γυμνασίου) μαθητές των Εκπαιδευτηρίων, μετά τη διεξαγωγή του 26ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο 2014, επιλέχθηκαν για τη στελέχωση της τετραμελούς Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής Νέων (Junior) 2014 και εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Βαλκανιάδα Πληροφορικής 2014, που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι τον Ιούνιο 2014.

Οι διακρίσεις των μαθητών μας είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, εντατικής προσπάθειας και έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά διεθνών και εθνικών διακρίσεων.