Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Ακαδημιών

Την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων E. Μαντουλίδη στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου - Λυκείου οι καθιερωμένες κοπές πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών Βόλεϊ Κοριτσιών - ΜGVA, Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης. Και στις τρεις εκδηλώσεις τιμήθηκαν διακεκριμένοι αθλητές, απονεμήθηκαν βραβεία, ενώ υπήρχαν δώρα για τους τυχερούς νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. Ειδικότερα:

Tιμήθηκε ο διεθνής βολεϊμπολίστας της ομάδας της Κούβας και αθλητής πολλών ελληνικών συλλόγων Freddy Brooks, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας, μέλος της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Λισσαβόνα το 2004 και μέλος σημαντικών συλλόγων της Ελλάδας και του εξωτερικού και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και μέλος κορυφαίων συλλόγων της Ελλάδας Γιώργος Μπαλογιάννης.

Επίσης η παιδική ομάδα του συλλόγου ΜΑΣ Μαντουλίδης για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και ο Βασίλης Χρηστίδης, ο οποίος κατέκτησε τους τίτλους του πολυτιμότερου παίκτη, του πρώτου σκόρερ και του μέλους της καλύτερης πεντάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφορά στην εκδήλωση έγινε από πολλά αθλητικά site όπως superbasket.gr, infobasket.gr και tsiotras.blogspot.gr