Παρακολούθηση της ταινίας - ντοκιμαντέρ «A beautiful planet - Imax 3D»

A beautiful planet

Παρακολούθηση  της ταινίας - ντοκιμαντέρ «A beautiful planet - Imax 3D»

Οι μαθητές των Νηπίων και των Beatles παρακολούθησαν την ταινία - ντοκιμαντέρ «Α Beautiful Planet - Imax 3D» στον κινηματογράφο «Cineplexx», στο Εμπορικό Κέντρο «One Salonica».

Πρόκειται για  μια συμπαραγωγή της IMAX Entertainment σε συνεργασία με τη NASA, διάρκειας 48 λεπτών, ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που εντυπωσίασε, αλλά και επιμόρφωσε τους μαθητές.

Τα παιδιά γνώρισαν καλύτερα τον πλανήτη μας, μαγεύτηκαν από την υπέροχη θέα της Γης από το Διάστημα, αναγνώρισαν την αξία της ζωής σ’ αυτόν τον πανέμορφο πλανήτη, κατανόησαν την ανάγκη για τη διατήρησή του και ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα που αφορούν την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μια εκπληκτική θέα της Γης μέσα από πλάνα, τα οποία, εν μέρει, έχουν σχεδιαστεί και γυριστεί από τους αστροναύτες που βρίσκονται πάνω στον ίδιο τον ISS. Χρησιμοποιώντας προηγμένη απεικόνιση, που βασίζεται σε αστρονομικά δεδομένα του Εθνικού Κέντρου για Εφαρμογές Supercomputing, η ταινία οραματίζεται μέσα από μια ελπιδοφόρα ματιά το μέλλον της ανθρωπότητας.