Επίσκεψη των εκπροσώπων της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Kids Save Lives» στα Εκπαιδευτήρια

Οι εκπρόσωποι της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Kids Save Lives», κ. Άγγελος Νεοκαζής, υπεύθυνος του Εθνικού Χάρτη Απινιδωτών και η κ. Χριστίνα Βλαχοπούλου, εκπαιδεύτρια του οργανισμού, επισκέφτηκαν τα Εκπαιδευτήρια την Πέμπτη, 27 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου - Λυκείου έγινε επίδειξη της χρήσης του νέου απινιδωτή τον οποίο αποκτήσαμε ως έπαθλο έπειτα από την νίκη των μαθητών μας του Γυμνασίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης καθώς και του απινιδωτή που ήδη διέθετε το σχολείο στο Αθλητικό Κέντρο.

Την επίδειξη παρακολούθησαν οι διευθυντές, μέρος του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και μαθητές και μαθήτριες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής με τους καθηγητές τους.

Στη συνέχεια έγινε η τοποθέτησή τους σε εμφανές και προσβάσιμο σημείο σε ειδικά αποθηκευτικά κουτιά κατά τις οδηγίες του κ.Νεοκαζή καθώς και η καταγραφή τους στον Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών .

Μετά το τέλος της επίσκεψης στο Γυμνάσιο - Λύκειο οι εκπρόσωποι επισκέφτηκαν και τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού για την τοποθέτηση και καταγραφή του απινιδωτή που ήδη διέθετε το σχολείο στο Δημοτικό.