Διακρίσεις στα Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 διεξήχθη για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια το 22ο Ανοικτό Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ανατολικής Θεσσαλονίκης 2024, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς «Ναύαρχος Βότσης».

Στο Πρωτάθλημα αυτό διακρίθηκαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μ. - Κ. Σκόδρας (Β΄Γυμνασίου) κατακτώντας την 3η θέση στη γενική κατάταξη της Κατηγορίας του και το χάλκινο μετάλλιο και Α. Νικάκη (Α΄Γυμνασίου) κατακτώντας την 1η θέση ανάμεσα στα κορίτσια της κατηγορίας της.

Επίσης την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 διεξήχθη το αντίστοιχο Πρωτάθλημα για την Εκπαιδευτική Περιφέρεια Δυτικής Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Πολίχνης. Σε αυτό διακρίθηκαν οι μαθητές μας Ο. Χασιώτης (Β΄Γυμνασίου), κατακτώντας την 3η θέση στη γενική κατάταξη της Κατηγορίας του και το χάλκινο μετάλλιο και η Α. Σκλάβου (Β΄Γυμνασίου) κατακτώντας την 3η θέση στα κορίτσια της Κατηγορίας της.

Οι μαθητές αυτοί προκρίνονται έτσι στο Ατομικό Διανομαρχιακό Πρωτάθλημα Νομών Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Πολίχνης.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος!

Συλλογή Φωτογραφιών